HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

BLIV LOTTERIKRÆW på DET STORE SELLERI - Muskelsvindfondens vanvittige lotteri.

Muskelsvindfonden hylder forskelligheder og sætter med nyt indsamlingslotteri fokus på vores lod i livet. Vi lancerer lotteriet i juni 2021, og vi vil rigtig gerne have dig med på holdet.
 

HVAD ER LOTTERIET FOR NOGET?

Hvad er dit lod i livet? Med det spørgsmål sætter vi gennem lotteriet fokus på menneskers unikke forskelligheder og ikke mindst med mål om  at få vendt disse små og store forskelligheder til en styrke. 

Lotteriet er digitalt og lodder købes til 50 kr pr. stk. Lotteriet kører kontinuerligt gennem hele året i nye rul, med vindertrækninger ca hver 3. måned.

Som et helt normalt lotteri kan man vinde store og fantastiske præmier, men udover det er der ikke meget normalt ved vores lotteri. 

Fx får man ikke et nummer på sit lod, men i stedet får man en skør sætning omkring hvad der er ens "lod i livet". Som markedsførende faktor, bruger vi også sjove, humoristiske "personaer" der er skabt u humorens tegn for at have fokus på at vi alle er forskellige og har hver vores lod i livet. Fx. "manden med penisfingre". Derudover kan man også vinde lidt anderledes præmier, som fx en havefest. Og sidst men ikke mindst, så afholder vi ved hver trækning et digitalt liveshow, hvor vinderne offentliggøres, og vi laver sjove indslag, fokus på vores formål og kvalitetsunderholdning. 

 

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?

Som ved ethvert andet indsamlingstiltag Muskelsvindfonden laver, har vi brug for hjælp fra vores stærke korps af kræwere. Du kan både hjælpe med at bakke op om lotteriet som so-me frivillig hvor du deler budskabet og støtter op om marketingtiltag. OG så kan du hjælpe som afvilkingskræwer, hvor vi skal ud at markedsføre lotteriet med fysisk tilstedeværelse og/eller til vores liveshows. Det kan du læse mere om under "sektioner" her nedenfor.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG

Du kan se åbne arrangementer nederst her på siden hvis du gerne vil være med til praktiske opgaver og afvikling.

Hvis du har mod på at være en del af vores so-me kræw, så skal du blot hoppe ind i facebookgruppen "Lotteri Kræw" her

 

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle og støtte op om mennesker med muskelsvind og deres familier, fx:  

  • Stærke fællesskaber for børn og unge med muskelsvind: Muskelsvindfonden afholder fysiske og digitale camps, events og hyggelige arrangementer. 

  • Politisk arbejde: Handicappolitisk arbejder vi for, at mennesker med muskelsvind og andre handicap har samme muligheder for at udvikle sig og deltage i samfundet. ​

  • Medlemsarrangementer: Webinars, online dialogmøder, politiske møder, online brætspil, livesendinger med aktuelle problemstillinger, julehygge, medlemsbanko og meget andet, som alt sammen skaber et fællesskab for vores medlemmer. 

 

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål omkring lotteriet, er du altid velkomne til at kontakte os på frivillig@kræwet.dk eller ringe til os på 8948 2222.

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

 

På Det Store Selleri kan du bidrage frivilligt på disse måder

Som afviklingskræw på Det Store Selleri, varetager man forskellige opgaver. 

Lotteriet er endnu i sin spæde start, og vi kender ikke helt omfanget eller typen af opgaver 100%. Men vi ved vi får brug til hjælp til fx:

Fælles for det hele er at det kræver du har mod på at møde op fysisk på en location, og bruge en eller flere dage på det frivillige arbejde. Så om du mest er til praktiske opgaver eller markedsførings-tiltag på events og lignende - eller begge dele - vil vi lade være op til dig. 

Vi slår løbende opgaver op her på siden (se nedenfor), så snart vi kender opgaven.

Som SO-ME kræwer på lotteriet bidrager du til at udbrede kendskabet om vores nye lotteri.

For at blive SO-ME kræwer, skal du blot være en del af gruppen "Lotteri Kræw"

Når du er medlem derinde, får du løbende beskeder om opslag du kan dele eller tagge, om instagram marketing, om rammer til dit profilillede, og hvad der nu ellers kmmer f spændende marketing tiltag. 

Her i begyndelsen er vores mål at nå ud til så mange som muligt rundt i hele Danmark, og vi er derfor afhængige af sociale medier som platform, og at venner af Muskelsvindfonden vil bruge deres netværk.

Når du er i gruppen, forventer vi at du har planer om at være aktivt deltagende, og tager del i marketing-tiltagene. Hvis du ikke ønsker at være medlem alligevel, kan du til enhver tid blot melde dig ud. Der er ingen forventning om noget som helst, andet end at du deler opslag eller tager del i kendskabsudbredelsen, hvis det giver mening for dig.

×

Oprettelse som frivillig

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to frivillig@kræwet.dk and we will help you register
Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id
Jeg acceptere Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på www.kræwet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på frivillig@kræwet.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×