HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN


BLIV JULEKRÆWER på CIRKUS JUL

Cirkus Jul er vores nyeste skud på stammen, og i 2022 skal vi afholde det for anden gang.

Cirkus Jul er en juleoplevelse, som hele familien kan samles om. Læs mere på cirkusjul.dk.

Vi er igang i november og december, i vores store røde (nu opvarmede) cirkustelt, med masser af hygge og sjov på forpladsen før forestillingen.

Inde i cirkusteltet sørger vi for en magisk julet cirkusforestilling, hvor kendte børnebogsfigurer sikrer ægte cirkusnumrer, julemusik og en "teateroplevelse" i et cirkustelt på børneniveau. Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvilke figurer der er en del af forestillingen i 2022, men når du er tilmeldt fpr du autmoatisk løbende information.


Udenfor teltet skaber vi en lige så magisk cirkusplads fyldt med jul, traditioner, hygge og forskellige aktiviteter for børn og voksne. Og det er her vi skal bruge en flok af ca. 25 frivillige hver eneste dag, til at hjælpe med billetter, salg, lager, få folk på plads i teltet, osv, osv, osv.

Praktisk info:

Så hvis du er frisk på at give en hånd med, enten til opbygning, forestillinger eller nedpakning, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig. Vi vil så gerne have flest mulige med fordi det skaber den allerbedste mulighed for en fantastisk sæson når vi løfter i flok. Du kan se vagtplanen og mødetider her nedenfor og allernederst kan du tilmelde dig.

Hvis du har spørgsmål skal du endelig bare skrive til mig, Malene Geertsen, på mage@muskelsvindfonden.dk 

Og indtil da kan du følge med på vores facebookside: Cirkus Jul Kræwere - Facebook

Vi glæder os til at se dig.

_________________________________

VAGTPLAN:

 

Du kan være frivillig i disse sektioner på Cirkus Jul

På salgsholdet skal vi naturligvis sælge :-)

Vi skal sælge æbleskiver, varme drikkevarer, merchandise og popcorn.

Bliver du en del af salgsholdet kan du ønske at stå i en særlig salgsflade, eller du kan hjælpe til der hvor der er mest brug for det. Uanset hvad bliver du en del af et stort hold på 15 personer der varetager alle salgsflader på pladsen.

I æbleskiveboden sælger du varme æbleskiver og skal elske lange køer og hurtigt tempo.

I forlængelse af æbleskiveboden skal vi sælge varme drikkevarer. Her forventer vi også run på.

I popcornboden skal du både producere popcorn og sælge dem - det er ikke nødvendigt at du kender til arbejdet i forvejen, det kan du hurtigt lære.

I merchandiseboden sælger vi lysartikler fra sirius, bøger og merchandise fra Cirkus Jul. Her er der fokus på at skabe en flot butik og et højt niveau af service og mersalg.

Er du til hurtig og effektiv service, med masser af smil, og masser er kontakt med væres gæster, så er det her hold lige noget for dig. Og selvfølgelig skal du også synes det er fedt at fylde varer op, producere mad/drikke, varme æbleskiver, slå papkasser sammen, og alt det praktiske der nu hører med :-)

På serviceholdet skal vi naturligvis yde service - både til alle gæster, behind the scenes og for at hjælpe andre hold på pladsen.

Bliver du en del af serviceholdet skal vi varetage tre funktioner. Når du tilmelder dig, kan du ønske hvor du helst vil arbejde.

Det her hold skal du altså vælge hvis du godt kan lide der sker en masse forskelligt i løbet af dagen og synes det er sjovt at lave gak og løjer, arbejde bag facaden og hjælpe til hvor der er brug for det.

De tre funktioner er:

Indgangen:

Ved indgangen til pladsen skal vi tage imod alle gæster, scanne deres billetter og være klar til at hjælpe med alle deres spørgsmål. I indgangen sidder du trygt og varmt i en cirkusvogn og din fornemmeste opgave er at få gæsterne hurtigt ind på pladsen, samt give et godt førstehåndsindtryk af Cirkus Jul

Service:

I serviceafdelingen skal du følge gæsterne hvor de er, og træde til der hvor der er brug for det. Det betyder at man starter med at byde velkommen ved indgangen når vi åbner. Så kan man fortsætte med at lave underholdning i forteltet, hjælpe til i popcorn eller æbleskiver hvis køen er lang, og fortsætte ind i teltet når gæsterne går dering - her laver vi salg og højtlæsning. 

Bagholdet:

Her skal du hjælpe til med varelevering til alle boderne på pladsen, og assistere med at fikse alt det der gør at pladsen spiller og alle vores med-kræwere har det de skal bruge. Opgaven er at få "alt det bag kulisserne" til at køre. Man er simpelthen det hold der servicerer de andre hold. Det kan dermed også betyde at man hjælper med at sælge popcorn, eller lave gående salg i teltet hvis det er der, der er brug for ekstra hænder.

NB: det er også på dette hold der skal være en der er steward: Stewarden bruger tiden før forestillingen på at sikre bagsceneholdet har det de skal bruge og der ser ordentligt ud, og under forestillingen er han/hun inde i teltet som sikkerhedsansvarlig der går rundt i gangene, og er kommunikationsrør fra forestillingslederen til gæsterne hvis der skulle ske noget.

×

Oprettelse som frivillig / Sign up as a volunteer

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@crewet.dk and we will help you register
Hemmelig adresse / Secret adress
Hemmeligt telefonnummer / Secret phone number
Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id / I consent for the Muscular Dystrophy Foundaiton to obtain my criminal record
Jeg accepterer Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER / I accept the personal data policy for volenteers, click HERE to read.

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar
×