HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

FAQ

Under fanen "Mine oplysninger" øverst, kan du angive oplysninger om dig selv. Her kan du blandt andet krydse af, om du fx er veganer, vegetar eller pescetar. Der er også mulighed for at skrive en kommentar, hvis du har en allergi, som køkkenet skal tage hensyn til. 

Derudover anbefaler vi, at du tager kontakt til køkkenet, når du ankommer på Grøn- eller Cirkuspladsen og gør opmærksom på dig selv. Vi har rigtig mange mennesker og mange frivillige tilknyttet arrangementerne, så for at hjælpe dem bedst muligt, så gå endelig forbi og sig hej og fortæl om de særlige behov. 

Det er dog først og fremmest vigtigt, at de er opgivet herinde, så køkkenet har haft mulighed for at forberede sig. 

Der er enkelte allergier/valgte madpræferencer vi ikke kan garantere 100% kost til, da det er et storkøkken, og vi gerne skal tilbyde varieret kost til alle. Men vi sørger altid for at der er vegetariske, veganske, laktosefri, glutenfri og allergifri muligheder på buffeten. Du kan dog opleve at udvalget ikke er helt så stort, hvis der er ting du ikke spiser, eller du har allergi for flere ting.

Hvis ikke allerede du er medlem i vores Facebook-grupper, så skynd dig at blive det. Det er her vi fra Kræwkontoret kommunikerer nye tiltag, ændringer, vigtige datoer samt andre vigtige informationer til dig som frivillig på et af vores arrangementer.

Vores generelle gruppe er Kræwet - Muskelsvindfonden

Her kommunikerer vi generelt information ud på tværs af frivilligheden, datoer for åbning af arrangementer, julebanko og Eftersluk (som er vores store afslutningsfest efter sommeren) osv. 
 

Derudover anbefaler vi dig, at du er med i eller flere af følgende grupper, alt efter hvor du er frivillig.

Cirkus Summarum - Cirkus Summarum Kræwere

Grøn - Grøn Kræwere

 

Og vil du gerne læse en masse om ét af arrangementerne og finde alt din praktiske info, så er turbøgerne et godt sted at starte. Dem finder du her for år 2023:

På Grøn er der to forskellig alt efter hvor meget du skal med:

 

Har du brug for at tale med en af os på Kræwkontoret, så kontakt:

Frivillig på Cirkus Summarum: Sebastian Bach, Tlf. 22652486 eller seba@muskelsvindfonden.dk

Frivillig på Grøn: Stephie Jakobsen, Tlf. 22652478 eller stan@muskelsvindfonden.dk

 

 

 

I Kræwet er vi båret af plads til forskelle som vision. For os betyder det at vi aldrig dømmer på hverken køn, etnicitet, alder, seksuel orientering, handicap eller religion. For os er diversitet kun en styrke. 

Når det er sagt er plads til forskelle én ting, mens individets rettigheder er en anden. Derfor ligger det os naturligvis på sinde at sikre os bedst muligt imod mobning, krænkelse, sexchikane og sexisme.  

Det gør vi ved at informere alle omkring bl.a. vores frivillighedskodeks, at vi har nultolerance overfor sexchikane og mobning og at et nej altid skal respekteres.  

I Kræwet har vi en fri tone, men det skal altid foregå med respekt for hinanden. Hav derfor altid fokus på om modtageren er med på legen når du laver spas. Skulle du opleve dine grænser blive overskredet, har du ansvar for og fuld ret til at sige nej og/eller bede om hjælp til det hvis du har brug for det.  Du kan tale med din chef, souschef, eller tage fat i din områdechef eller frivillighedskontoret på hvilket som helst tidspunkt.

Skulle du stå i en situation hvor du oplever selv at føle dig mobbet eller sexchikaneret, eller oplever andre blive det, har du pligt til at komme til kræwkontoret. Når du er på afvikling finder du os på pladsen (direkte tlf. nr. til os døgnet rundt, finder du i den gældende turbog til arrangementet), og før og efter afvikling kan du altid kontakte os på 8948 2222 eller frivillig@kræwet.dk. 

Vi vil håndtere enhver henvendelse fortroligt og sammen med den person det drejer sig om (hvad enten det er dig eller en du har observeret blive udsat for noget) aftale hvordan vi håndterer det. Er sagen en overskridelse af generelle samfundsloveeller en overskridelse af et ”nej tak”, kan det medføre gult eller rødt kort for den pågældende der har udført chikanen. 

Som frivillig på et af Muskelsvindfondens arrangementer får du udleveret en arbejds T-shirt for hver dag du deltager (dog max. tre stk.). Du må selvfølgelig beholde T-shirten, når arrangementet er slut. Er du frivillig fem dage eller mere får du også udleveret en arbejdssweatshirt.

På alle Muskelsvindfondens arrangementer, er det ikke tilladt at være beruset, mens man er på arbejde.

Når forestillingerne/koncerter/vagten er forbi om aftenen, er det selvfølgelig tilladt at hygge sig - dog må unge under 18 år ikke indtage alkohol. Og det er vigtigt at huske, at man skal være frisk til at arbejde igen dagen efter/til næste vagt. 

Muskelsvindfondens forsikring dækker, hvis du får en skade når du er på vagt. Alt udover skal din egen ulykkesforsikring eller tyveriforsikring dække. 

Muskelsvindfonden sørger for, at der er fuld forplejning til alle frivillige på cirkus/koncertpladsen. Du kommer med andre ord ikke til at arbejde på tom mave, og du kan selvfølgelig altid tage dig en flaske vand, kop kaffe osv. når du har brug for det!

Kan jeg få dækket mine transportudgifter? Ja, vi dækker alle dine omkostninger i forbindelse med at du er frivillig hos os. Du kan vælge én af følgende måder at transportere dig på, og derefter opretter du blot en rejserefusion på www.kræwet.dk. Husk dog altid at skriv i feltet "bemærkninger", hvem du har kørt sammen med, eller om der på anden vis er noget der er vigtigt for os at vide, for at revisoren godkender udgiften. Så glider hele arbejdet nemmere, og så ender du ikke med en afvist refusion, pga. manglende oplysninger.

Har du fx ti-turskort, rejsekort, eller anden rabat der gør din rejse billigere, så er vi naturligvis bare glade for det, da der så ender flere kroner på bundlinjen til Muskelsvindfondens gode formål. Af samme årsag elsker vi naturligvis når der er tre, fire eller endda fem personer i en bil der kører sammen. 

Er du i tvivl om hvordan du opretter refusionen, så tag endelig fat i os. 

Hvis du er frivillig på et af vores arrangementer, vil vi selvfølgelig gerne give dig særlig adgang til vores billetter.

Billetterne er ikke en betaling for at være frivillig, da du i forvejen er i fuld sving på arrangementerne mens du er der, og ikke helt får gæsteoplevelsen med - men en meget federe frivilligopfindelse efter vores mening :-)

Men vi vil gerne give jer lidt rabat så I enten kan glæse familie, eller selv kan komme afsted en anden dag - og så holder vi billetter til frivillige på vores arrangementer, så man ikke behøver sidde i kø for at få fingrene i dem.

DET FÅR DU:

Hvis du er aktiv frivillig i Muskelsvindfondne (42,5 timers arbejde eller mere - svarer fx til en halv tur på Grøn eller en uge på cirkus), så får du:

Billetterne udsendes i maj hver år. Og derefter vil vi udsende til nyligt tilmeldte ca én gang månedligt frem til arrangement. 

DBH. Dit Kræwkontor

 

Hvis du modtager dagpenge eller efterløn, må du som udgangspunkt, yde frivilligt arbejde fire timer ugentligt. Dette er reglerne hvis arbejdet har karakter af lønarbejde. Som udgangspunkt er events og arrangementer ikke lønarbejde, og derfor gælder nedenstående regler. Men det er altid en god ide at tjekke med din a-kasse hvis du er i tvivl, da vi ved der kan være forskellige tolkninger i forskellige a-kasser.

Hvis du modtager kontanthjælp, er der som udgangspunkt ingen begrænsning på, hvor meget frivilligt arbejde, du må yde. Det eneste krav er, at din frivillige indsats ikke må påvirke din rådighedspligt.

Vi ønsker at indhente straffe- og børneattest på alle vores frivillige da et krav for os er at alle vores frivillige skal kunne fremvise ren straffe- og børneattest. En straffeattest viser om du har begået nogen former for kriminalitet. En børneattest er en straffeattest, som indeholder oplysninger om visse seksualforbrydelser begået mod børn under 15 år. Som privatperson kan du ikke bestille en børneattest på dig selv. Virksomheder, myndigheder og foreninger kan bestille børneattester på medarbejdere og frivillige m.v., der har eller har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn og unge under 15 år.

Frivillighedsbevis er et bevis der viser hvor mange timer du har lagt i indeværende år på vores arrangementer. Du kan frit printe det og evt. vedlægge det dit cv når du søger job eller uddannelse.

Du kan til hver en tid opdatere dine oplysninger under din "Mine oplysninger" øverst i menuen, når du er logget ind.

Du kan selv gå ind og afmelde dig et arrangement. Det gør du under "tilmelding". Vælger det arrangement du ønsker slette. Trykker flueben fra i firkant og tryk opdater. Du får derudover en mail fra os, hvor vi bekræfter, at du er taget af arrangementet.

Ja, hvis alle pladser er besat, kommer man på en venteliste. Når du tilmelder dig et arrangement vil vores system gå ind og se om vi har nok frivillige med. Har vi nok, får du en mail hvorpå der står du er på venteliste. Du vil automatisk få besked så snart du kommer af ventelisten og skal med.

Når du tilmelder dig et arrangement vil du automatisk modtage en bekræftelse fra systemet, at du er tilmeldt. Når du har modtaget den, betyder det, at du skal med på arrangementet.

×

Oprettelse som frivillig / Sign up as a volunteer

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@crewet.dk and we will help you register
Hemmelig adresse / Secret adress
Hemmeligt telefonnummer / Secret phone number
Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id / I consent for the Muscular Dystrophy Foundaiton to obtain my criminal record
Jeg accepterer Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER / I accept the personal data policy for volenteers, click HERE to read.

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar
×