HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

FAQ

fdsfs

Under fanen "Mine oplysninger" øverst, kan du angive oplysninger om dig selv. Her kan du blandt andet krydse af, om du fx er veganer, vegetar eller pescetar. Der er også mulighed for at skrive en kommentar, hvis du har en allergi, som køkkenet skal tage hensyn til. 

Derudover anbefaler vi, at du tager kontakt til køkkenet, når du ankommer på Grøn- eller Cirkuspladsen og gør opmærksom på dig selv. Vi har rigtig mange mennesker og mange frivillige tilknyttet arrangementerne, så for at hjælpe dem bedst muligt, så gå endelig forbi og sig hej og fortæl om de særlige behov. 

Det er dog først og fremmest vigtigt, at de er opgivet herinde, så køkkenet har haft mulighed for at forberede sig. 

Hvis ikke allerede du er medlem i vores Facebook-grupper, så skynd dig at blive det. Det er her vi fra Kræwkontoret kommunikerer nye tiltag, ændringer, vigtige datoer samt andre vigtige informationer til dig som frivillig på et af vores arrangementer.

Vores generelle gruppe er Kræwet - Muskelsvindfonden

Her kommunikerer vi generelt information ud på tværs af frivilligheden, datoer for åbning af arrangementer, julebanko og Eftersluk (som er vores store afslutningsfest efter sommeren) osv. 

 

Derudover anbefaler vi dig, at du er med i eller flere af følgende grupper, alt efter hvor du er frivillig.

Cirkus Summarum - Cirkus Summarum Kræwere

Grøn - Grøn Kræwere

Cirkus Jul - Cirkus Jul KræwereMikael Johannes Vuokko Henriksen

 

Har du bare brug for at tale med en af os på Kræwkontoret, så kontakt:

 

Frivillig på Cirkus Summarum: Julia Naldal, Tlf. 22652402 eller juna@muskelsvindfonden.dk

Frivillig på Grøn: Jacob Bostrup, Tlf. 22652416 eller jabo@muskelsvindfonden.dk

Frivillig på Cirkus Jul: Gitte Valentin, Tlf. 22652489 eller giso@muskelsvindfonden.dk

 

 

Læs vores uddybende corona FAQ, hvor vi har stillet os selv nogle spørgsmål ang. corona situationen, hvordan vi forholder os og takler det samt hvordan det går med Muskelsvindfondens medlemmer og økonomi.

Læs mere her.

I kræwet er vi båret af plads til forskelle som vision. For os betyder det at vi aldrig dømmer på hverken køn, etnicitet, alder, seksuel orientering, handicap eller religion. For os er diversitet kun en styrke. 

Når det er sagt er plads til forskelle én ting, mens individets rettigheder er en anden. Derfor ligger det os naturligvis på sinde at sikre os bedst muligt imod mobning, krænkelse, sexchikane og sexisme.  

Det gør vi ved at informere alle omkring bl.a. vores frivillighedskodeks, at vi har nultolerance overfor sexchikane og mobning og at et nej altid skal respekteres.  

I kræwet har vi en fri tone, men det skal altid foregå med respekt for hinanden. Hav derfor altid fokus på om modtageren er med på legen når du laver spas. Skulle du opleve dine grænser blive overskredet, har du ansvar for og fuld ret til at sige nej og/eller bede om hjælp til det hvis du har brug for det.  Du kan tale med din chef, souschef, eller tage fat i din områdechef eller frivillighedskontoret på hvilket som helst tidspunkt.

Skulle du stå i en situation hvor du oplever selv at føle dig mobbet eller sexchikaneret, eller oplever andre blive det, har du pligt til at komme til kræwkontoret. Når du er på afvikling finder du os på pladsen (direkte tlf.nr. til os døgnet rundt, finder du i den gældende turbog til arrangementet), og før og efter afvikling kan du altid kontakte os på 8948 2222 eller kræwet@muskelsvindfonden.dk. 

Vi vil håndtere enhver henvendelse fortroligt og sammen med den person det drejer sig om (hvad enten det er dig eller en du har observeret blive udsat for noget) aftale hvordan vi håndterer det. Er sagen en overskridelse af generelle samfundsloveeller en overskridelse af et ”nej tak”, kan det medføre gult eller rødt kort for den pågældende der har udført chikanen. 

Som frivillig på et af Muskelsvindfondens arrangementer får du udleveret en arbejds T-shirt for hver dag du deltager (dog max. tre stk.). Du må selvfølgelig beholde T-shirten, når arrangementet er slut. Er du frivillig fem dage eller mere får du også udleveret en arbejdssweatshirt.

På alle Muskelsvindfondens arrangementer, er det ikke tilladt at være beruset, mens man er på arbejde.

Når forestillingerne/koncerter/vagten er forbi om aftenen, er det selvfølgelig tilladt at hygge sig - dog må unge under 18 år ikke indtage alkohol. Og det er vigtigt at huske, at man skal være frisk til at arbejde igen dagen efter/til næste vagt. 

Muskelsvindfondens forsikring dækker, hvis du får en skade når du er på vagt. Alt udover skal din egen ulykkesforsikring eller tyveriforsikring dække. 

Muskelsvindfonden sørger for, at der er fuld forplejning til alle frivillige på cirkus/koncertpladsen. Du kommer med andre ord ikke til at arbejde på tom mave, og du kan selvfølgelig altid tage dig en flaske vand, kop kaffe osv. når du har brug for det!

Ja, det gør den. Når du skal være med på et af Muskelsvindfondens arrangementer, skal du selv sørge for selve transporten hen til den by, hvor du ønsker at hjælpe til. Muskelsvindfonden dækker naturligvis de billigste rejseomkostninger, du måtte have for at komme til cirkuspladsen/koncertpladsen. Hvis du ikke selv vil lægge pengene ud, kan du også sende en mail til kræwet@muskelsvindfonden.dk og bede om at få tilsendt en togbillet.

Hvis du er frivillig på et af vores arrangementer, vil vi selvfølgelig gerne give dig adgang til vores billetter. 

Hvis du er aktiv frivillig på Grøn (tilmeldt minimum en uge), får du derfor to fribilletter, som kun bruges i den periode du ikke er frivillig eller de kan gives til familiemedlemmer eller venner. 

Hvis du er aktiv frivillig på Cirkus Summarum (tilmeldt minimum en Cirkusuge), får du en rabat på Cirkus Summarum billetterne på 50 kr. pr. billet (rabat på i alt fire billetter).

Hvis du er aktiv frivillig på Cirkus Jul (tilmeldt minimum en Cirkusuge), får du en rabat på Cirkus Jul billetterne på 50 kr. pr. billet (rabat på i alt fire billetter).

Du får i maj (for Grøn og Cirkus Summarum) og i efteråret (for Cirkus Jul) tilsendt en link med adgang til dine rabatbilletter, så du selv kan vælge forestillings/koncertdag og sektion på Grøn. Du er dog også velkommen til selv at købe billetterne, når billetsalget starter på Cirkus Summarum den 27. og 29. april og den 11. maj på Grøn, og så få dem refunderet, når du modtager dit link, ved at kontakte billetten på tlf. Tlf. 70 20 20 96 eller E-mailadresse: service@billetten.dk.

Hvis du modtager dagpenge eller efterløn, må du som udgangspunkt, yde frivilligt arbejde fire timer ugentligt. Dette er reglerne hvis arbejdet har karakter af lønarbejde. Som udgangspunkt er events og arrangementer ikke lønarbejde, og derfor gælder nedenstående regler. Men det er altid en god ide at tjekke med din a-kasse hvis du er i tvivl, da vi ved der kan være forskellige tolkninger i forskellige a-kasser.

Hvis du modtager kontanthjælp, er der som udgangspunkt ingen begrænsning på, hvor meget frivilligt arbejde, du må yde. Det eneste krav er, at din frivillige indsats ikke må påvirke din rådighedspligt.

Vi ønsker at indhente straffe- og børneattest på alle vores frivillige da et krav for os er at alle vores frivillige skal kunne fremvise ren straffe- og børneattest. En straffeattest viser om du har begået nogen former for kriminalitet. En børneattest er en straffeattest, som indeholder oplysninger om visse seksualforbrydelser begået mod børn under 15 år. Som privatperson kan du ikke bestille en børneattest på dig selv. Virksomheder, myndigheder og foreninger kan bestille børneattester på medarbejdere og frivillige m.v., der har eller har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn og unge under 15 år.

Frivillighedsbevis er et bevis der viser hvor mange timer du har lagt i indeværende år på vores arrangementer. Du kan frit printe det og evt. vedlægge det dit cv når du søger job eller uddannelse.

Du kan til hver en tid opdatere dine oplysninger under din "Mine oplysninger" øverst i menuen, når du er logget ind.

Du kan selv gå ind og afmelde dig et arrangement. Det gør du under "tilmelding". Vælger det arrangement du ønsker slette. Trykker flueben fra i firkant og tryk opdater. Du får derudover en mail fra os, hvor vi bekræfter, at du er taget af arrangementet.

Ja, hvis alle pladser er besat, kommer man på en venteliste. Når du tilmelder dig et arrangement vil vores system gå ind og se om vi har nok frivillige med. Har vi nok, får du en mail hvorpå der står du er på venteliste. Du vil automatisk få besked så snart du kommer af ventelisten og skal med.

Når du tilmelder dig et arrangement vil du automatisk modtage en bekræftelse fra systemet, at du er tilmeldt. Når du har modtaget den, betyder det, at du skal med på arrangementet.

×

Oprettelse som frivillig

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to frivillig@kræwet.dk and we will help you register
Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id
Jeg acceptere Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på www.kræwet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på frivillig@kræwet.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×