HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

NYHEDER

Kalder verdens sejeste frivillige! Hvem skal vinde en af de eksklusive Ancient Aliens trøjer med grøn skrift fra Suspekt? Nominér den kræwer, du synes fortjener det allermest i kommentarsporet på Instagram eller TikTok, så trækker vi lod om fire vindere d. 3. november ???? 

Det er de første Antient Aliens trøjer der er blevet produceret. Testfarven på trøjen kom tilbage GRØN og det tænkte vi måtte være et tegn til Krævet. Der findes derfor kun fire trøjer af lige præcis denne slags. Hvem skal være de heldige vindere? ????

 

IG: Frivillig_Muskelsvindfonden

TikTok: Kraewetmuskelsvindfonden

KH Dit Kræwkontor

 

Som frivillig i Muskelsvindfonden skal du naturligvis have adgang til rabat på vores billetter

Som aktiv frivillig (42,5 timer) svarende til en uge på Cirkus Jul 2021, fire dage på Grøn eller en uge på Cirkus Summarum (eller tilsvarende), får du automatisk tilsendt rabatlinks i starten af maj.

Du får:

Udover rabatbilletterne giver vi nogle særlige fordele til det arrangement, man er frivillig på. Som aktiv frivillig på Grøn får man yderlig to fribilletter. Som aktiv frivillig på Cirkus Summarum har man mulighed for at invitere fire gæster med ind på forpladsen.

/DBH. Kræwkontoret

Cirkus Summarum 2022

Turneplanen for Cirkus Summarum 2022 er klar 

I år laver vi Cirkus Summarum fra uge 24 til og med uge 31. Opbyg i uge 24, forstillinger i Ballerup i uge 25, 26 og 27. Flyt til Århus i uge 28 og forestillinger i uge 29,30,31 og nedpakning i uge 31.

Holdene i år bliver; merchandise, service, popcorn, aktiviteter, mixteam og børneklub.

Der bliver Børneklub i uge 26 & 27 i Ballerup. I Aarhus bliver det weekenden uge 28, uge 29 og hverdage uge 30. Send en mail til emcl@muskelsvindfonden.dk, hvis du skal have en plads i børneklubben.

De endelige forpladsaktiviteterne kommer først på plads i løbet af foråret, det kan I godt glæde jer til, der kommer både velkendte og nye aktiviteter.

Grøn 2022 - Velkommen tilbage!

To år i træk har vi måtte aflyse Grøn på grund af Covid-19 – men ny byder vi velkommen tilbage. Vi glæder os derfor ekstra meget til at der igen bliver fest og live-musik, når Grøn vender tilbage i 2022.

I kan derfor godt begynde at glæde jer til at mærke den helt særlige Grøn-stemning, for karavanen med artister og arrangører lægger vejen forbi hele otte danske byer – herunder Amager, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

Skal du være en del af gensynsglæden, så kan tilmelde dig en hel tur, en halv tur eller en enkelt dag! Vi er afsted i uge 29 og 30.

Turplan for Grøn 2022:

Tilmelding til begge arrangementer er åben og du finder det under tilemldinger her på siden. 

Søndag den 20. juni kan du være med til at sætte fokus på ALS i DIT lokalområde!
ALS løbet 2021 er arrangeret af ALS i fokus, en frivilliggruppe under Muskelsvindfonden.


Alle kan være med!
Sammen – men hver for sig – går, løber eller triller vi for ALS i hver vores lokalområde. Tilmeld dig 1km gåtur, eller 3, 5 eller 10km gå- eller løbetur, og som noget nyt: En halvmarathon. Sidste år fik vi forespørgsler på længere cykeldistancer, så i år kan du også tilmelde dig 25, 50 eller 100km cykling. Men hvis du eller børnene har lyst til at tage cyklen på de korte distancer, er det selvfølgelig også OK. Køb den officielle løbs-T-shirt i vores webshop hos Sportyfied og tag eventuelt en flok balloner med på turen.

Find mere information om tilmelding, deltagelse og priser her: Sportstiming - ALS Løbet 2021

Den Internationale ALS/MND Alliance Awareness Dag
21. juni er den Internationale ALS/MND Alliance Awareness Day, der bliver markeret over hele verden. Vi skal også være med i Danmark, men for at flest muligt kan være med, har vi valgt søndag den 20. juni. Bind vandrestøvlerne, kridt løbeskoene og få tunet hjulene. Om du går, løber eller har brug for hjul til at komme frem (det kunne være løbehjul, rulleskøjter, rollator, cykel eller kørestol) så vær med til at sætte ALS i fokus søndag den 20. juni sammen med os!
 
Se mere her om, hvad der foregår på verdensplan den 21. juni: https://www.alsmndalliance.org/
Eller på vores Facebookside: https://www.facebook.com/ALSiFokus

Støt op om dette fantastiske event. Brug gerne det officielle #ALSløbet2021 og meget gerne #kræwløber så vi kan se hvor mange fantastiske kræwere der løber, går eller triller med på dagen. Giv den gas og god tur... 
 

Retningslinjerne fra kulturministeriet betyder heldigvis, at vi kan afvikle Cirkus Summarum og vi har nu en mere konkret plan. Og vi har fået endelig go’ til at køre – fantastisk. Billetter bliver sat i salg den 25. og 27 maj????

 
Vi bliver dog begrænset i vores kapacitet idet det påkræves, at der er 2kvm pr. gæst. Vi kommer ligeledes til at sektionere publikum fra indgang til udgang i 3 sektioner á max 500. Og for at få så meget kapacitet som muligt, kommer vi til at have fem ekstraforestillinger. Dem er der taget højde for på kræwet.dk, når man tilmelder sig.

Vi håber, at de af jer der skulle have været på Grøn i stedet kunne tænke jer at komme og bakke op om Cirkus Summarum.
Vi har rigtig meget brug for ekstra hjælp og hænder særligt i uge 25 (premiereugen, hvor der blandt andet altid er en formidabel premierefest????).

Obs. Når du tilmelder dig skal du vælge, om du vil være i zone 1, 2 eller 3 samt skrive i kommentarfeltet, hvem du er afsted sammen med, så vi kan sikre den bedste og sikreste oplevelse for jer. Læs på kræwet.dk, hvilke boder og aktiviteter hver zone indeholder.
Tusind tak for jeres tålmodighed og opbakning – vi kommer til at rocke det Cirkus ?

Dit Kræwkontor

Grøn 2021 aflyses
Det føles som en kæmpe mavepuster, men vi må desværre aflyse Grøn 2021. Det er vi så mega kede af. Det føles som en evighed siden, vi har været afsted, og vi havde glædet os sindssygt meget til at mødes, kramme, feste, skåle og have en fantastisk tur sammen med alle jer frivillige.
 
Siden den nye aftale om genåbningen af Danmark landede, har vi knoklet til det sidste for at finde en løsning på at afvikle sommerens koncertkaravane med udgangspunkt i den sektionsmodel, vi har udviklet. Men selvom der er enkelte dele af modellen, vi kan nikke genkendende til i genåbningsplanen, er det særligt makskapaciteten på 2.000 tilskuere frem til udgangen af juli, der gør afviklingen af den planlagte Grøn 2021 umulig.
 
Vi ser derfor ingen anden udvej end at aflyse Grøn 2021.

Sidst, men ikke mindst vil vi bare sige jer alle en kæmpe tak for at være verdens bedste frivillige, der er supertålmodige og altid bakker op om Muskelsvindfonden og arrangementerne. Vi kan ikke vente til vi igen må komme på græs sammen med jer.

I onsdags det endelig offentliggjort, at Grøn 2021 rammer landevejene i ugerne 27, 28, 29 og 30.
Her kan du se, hvordan pladsen bliver indrettet i sektioner, som kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.
 
 
Som Kræwer kan man deltage på en af følgende ture:
 
TUR 1
Uge 27: Aarhus, Aalborg, Aalborg og Randers.
Uge 28: KBH, Næstved, Næstved og Odense.
 
TUR 2
Uge 29: Esbjerg, Kolding, Aarhus og Aarhus.
Uge 30: Odense, Odense, Valby og Valby.
 
Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du gøre det under "Tilmeld" og "Grøn", hvor du også kan læse mere.
 
Vi glæder os vanvittigt meget til at se jer alle sammen på græs.


Så er det officielt, at Cirkus Summarum udkommer til sommer 2021.

Billetsalget starter den 27. april til København & den 29. april til Aarhus - begge dage kl. 9.00???? Og det er via www.cirkussummarum.dk 

Som aktiv (tilmeldt) frivillig får du fire billetter med 50 kr. i rabat pr. billet til en valgfri forestilling. Du kan enten købe billetterne, når vi starter billetsalget og få pengene refunderet. Eller du kan vente til vi sender et separat link til dig på mail i maj måned.


Ny Cirkusplads i København
I år flytter Cirkuspladsen fra Amager til Ballerup. Årsagen til flyttet er, at Tiøren er en fredet plads og må derfor ikke have arrangementer af mere end fem dages varighed. Den regel har vi siden 2009 haft en særskilt dispensation fra. Den dispensation udløb i 2020, og vi har desværre fået afvist vores nye dispensationsansøgning. Efter en grundig vurdering af 4-5 andre pladser faldt valget på Ballerup, da kommunen i Ballerup har en masse at tilbyde og pladsen passer godt til vores behov.

Pladsen har gode S-togforbindelser og ligger tæt ved Malmparken st. Den er lettilgængelig fra motorvejen og har gode parkeringsmuligheder. Nærmeste motorvejsafkørsel er afkørsel 1 mod Ballerup C, Skovlunde.

Adressen til den nye plads er: Marbækvej 7, 2750 Ballerup (Harrestrup Ådal). Se kort her


Vi glæder os til en fantastisk Cirkus sommer med dig????????????

#fordivielskerfrivillige

#pladstilforskelle

I sidste uge afholdt vi en digital workshop omkring skabelsen af et lotterikræw - tusind tak til alle jer der deltog, det var virkelig gode input vi tog med derfra..
Vi ved nu at lotteriets første trækning bliver afholdt i foråret og udelukkende "internt", og hovedsageligt for medlemmer - derfor bliver der ikke brug for en masse hjælp til den trækning.
Men til sommer skal vi lancere Det Store Selleri - Muskelsvindfondens vanvittige lotteri for hele Danmark, og der får vi brug for jeres hjælp.
Vi har både brug for so-me kyndige mennesker og digitale ambassadører, ligesom vi får brug for "on-site" kræwere der vil stå for sjove events og tiltag fx. på Grøn, eller som mindre pop-ups rundt i landet. Dertil kommer der en trækning i efteråret, hvor vi også lancerer et digitalt underholdningsshow - og der skal helt sikkert også bruges kræw-evner????
I løbet af foråret lover vi at oprette en facebookgruppe til dem der gerne vil være en del af lotterikræw på den ene eller den anden måde, og have konkrete opgaver og tiltag vi kan lancere.
Har du spørgsmål eller er nysgerrig, så giv endelig lyd her i kommentarfeltet eller skriv til os på kræwet@muskelsvindfonden.dk.
DBH. Dit Kræwkontor

På fonden sidder vi og planlægger på fuld damp. Det er der ikke noget nyt i, på denne årstid (tro det eller la være). Det nye er dog, at vores måde at planlægge på, i den grad er forandret.

Hvor vi tidligere har justeret til og ændret 10-20 % fra år til år, så er det hele vendt på hovedet i 2021. Det betyder at mange opgaver tager længere tid! En sund øvelse der tester tålmodigheden, men samtidigt giver et bedre og skarpere indblik i kompleksiteten i projekterne.
Det er hårdt at sidde med komplekse beslutninger. Det var meget nemmere at træffe de intuitive beslutninger, der hverken kræver store tanker eller masser af kage! Men vi finder altid en løsning...
Ringedag vs Ringeuger
For præcis 2 uger siden lavede vi endnu en ny opgave. Vi begyndte at ringe ud til alle de frivillige der var tilmeldt i 2020. Ikke en kompleks opgave, men en opgave med masser af energi og kærlighed. Fra starten kaldte vi det ”RINGEDAG”. Nu kører vi på 14 dag og er næsten i mål. Tak for mange gode snakke. Det har været vildt at få og ikke mindst mærke den opbakning der er fra verdens bedste frivillige.
Der er altid forbundet en god spænding med at lave noget nyt, men samtidigt, så kunne det jo være vi ville få et input eller to. Og det fik vi – og vi fik mere. TAK
Vi fangede ikke alle på telefonen, men så skulle du gerne have modtaget en sms eller mail (måske begge dele). Og husk, at du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os..
 
Politisk pres og ønsker om ”spilleregler” til sommer!
Udover at kigge på zoneopdelinger, billettyper, skoleplan mm., så har vi en opgave i at få klarhed over, hvad det er for en spilleplade, vi bevæger os ind på til sommer. Og lad os være 100 % ærlige, der er ingen på denne jordklode der kan sige hvad der kommer til at ske til sommer. Vi taler med de politiske ordfører, vi stiller spørgsmål til kulturministeren og vi klæder vores formand fra Dansk Live på med spørgsmål, så vi ved hvilke forudsætninger vi har at arbejde med til sommer.
Ingen vil give garantier for, at vi ”kommer på græs”, men vi I indsamlingsafdelingen laver tiltag for at muligheden er større end hvis vi bare kopierede 2019 sæsonen. Flere har sikkert også hørt om muligheden for, at der indføres et Corona-Pas. Et ” digitalt Pas” som skal oplyse os som arrangør om gæsten enten er vaccineret, har antistoffer i kroppen eller en negativ test. Tidshorisonten er 3-4 mdr. før det bliver iværksat. Vi følger med og glæder os til at se en plan for dette tiltag.
Vi er optimistiske og krydser fingre for, at vi kan lave en sommer med en tryg oplevelse både for Kræwet og for vores gæster. Der er flere store internationale festivaler der pt. aflyser. Husk kære venner, det er arrangementer med over 100.000 gæster om dagen. Vi har planen klar for zoner med maks 1000 mennesker på henv. Grøn og Cirkus. Det er helt andre tal og forudsætninger.
Vi skal derfor holde fast, vise samfundssind og samle kræfter til en sommer med masser af popcorn, kolde fadøl og ikke mindst – mærke de mange kram kræwerne imellem…
 
De bedste hilsner Indsamlingsafdelingen

×

Oprettelse som frivillig / Sign up as a volunteer

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@crewet.dk and we will help you register
Du skal oprette dig her først, før du kan tilmelde dig et arrangement
Hemmelig adresse / Secret adress
Hemmeligt telefonnummer / Secret phone number
Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id / I consent for the Muscular Dystrophy Foundaiton to obtain my criminal record
Jeg accepterer Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER / I accept the personal data policy for volenteers, click HERE to read.

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar
×
Januar kalender