HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM KRÆWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN
Topbanner Topbanner Topbanner Topbanner Topbanner Topbanner
Topbanner Topbanner Topbanner Topbanner
Kræwet er navnet på Muskelsvindfondens frivillige. Som frivillig i Muskelsvindfonden bliver du dermed en del af verdens sejeste frivillighedskorps, Kræwet.  Ingen frivillige – ingen arrangementer – ingen Muskelsvindfond. Det er Kræwet, der får Muskelsvindfondens indsamlingsaktiviteter; Grøn & Cirkus Summarum til at lykkes, og som frivillig gør du en STOR forskel for Muskelsvindfondens medlemmer.
[Vis mere]
Muskelsvindfonden
Muskelsvindfonden er skabt af mennesker med muskelsvind og arbejder for at styrke mennesker og familier, der har sygdommen inde på livet. Muskelsvindfondens tilgang er, at der skal være plads til alle, og at alle mennesker skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet. Derfor arbejder Muskelsvindfonden politisk for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for mennesker med handicap, ligesom vi konstant gennem kommunikation, frivillighed og indsamlingsarrangementer forsøger at skubbe til fordomme. Muskelsvindfondens historie går tilbage til 1971, da foreningen blev stiftet i protest mod, at der stort set intet blev gjort for mennesker med muskelsvind.  
Frivillige hos Muskelsvindfonden - plads til forskelle
I Muskelsvindfonden arbejder vi ud fra visionen om, at der skal være plads til forskelle, og at det skal være sjovt at være frivillig. Styrken i Kræwet er netop forskellene! Alle har noget at bidrage med og dermed en stor værdi for fællesskabet. I Kræwet er vi ligeglade med, hvordan du ser ud, hvordan du klæder dig, hvad du tror på, hvem du elsker, hvad du har på playlisten, hvilken dialekt du taler … Vi er for længst stået af samfundets perfektheds-ræs, for hos os er det vigtige lysten til at være med. Og år efter år transformerer vi dette farverige mikrokosmos af personligheder og fælles uperfekthed om til én stor organisme, der bærer sig selv, fordi vi bærer hinanden – gennem hedebølger, skybrud, mudder, støv og alt for korte nætter. Vi var mangfoldige lang tid før, det blev et modeord – fordi forskelle altid har givet mening.

Det der kendetegner en kræwer (frivillig) er, at man er en positiv bidragsyder. Til gengæld får man unikke oplevelser og bliver en del af et unikt fællesskab. Man skal kun tænke på at yde sit bedste, da Muskelsvindfonden altid opstiller de bedst mulige rammer for dig som frivillig. I 1983, blev den første Grøn Koncert afholdt med 40 frivillige, og I dag rummer Kræwet ca. 1400 aktive frivillige.

Er du ny og overvejer at blive frivillig på et eller flere af Muskelsvindfondens arrangementer, kan du finde mange flere oplysninger om det at være frivillig i Muskelsvindfonden. Du finder tilmeldingsformularen ovenfor under "BLIV FRIVILLIG".

Velkommen til – vi er mange, der er glade for at se dig!

1400+
Glade frivillige
35+
Kørestolsbrugere
300.000+
Glade publikummer
152.000+
Timers frivilligt arbejde

INDSAMLINGSARRANGEMENTER

Indsamling til Muskelsvindfonden foregår gennem arrangementer, der tjener penge til Muskelsvindfondens aktiviteter, samt skaber opmærksomhed om foreningens arbejde og giver publikum en sjov og anderledes oplevelse. Fest, musik og livsglæde har præget de fleste arrangementer, som Muskelsvindfonden har stået for gennem tiderne. Vores største arrangementer i dag er Grøn og Cirkus Summarum.
Læs mere om vores arrangementer her…

GROEN

GRØN

CIRKUS

CIRKUS SUMMARUM

POP-UP

POP-UP VAGTER

LAGER

LAGER

KRÆWVÆRKET

KRÆW-VÆRKET

MUSKELTER

MUSKELTÉR

FRIVILLIGPORTRÆTTER

CIRKUS

Nada Hawa, 37 år
"Sjovt og sejt at være cirkusfrivillig"

CIRKUSJUL

Michael Andersen, 40 år
"Følelsen af at gøre en forskel"

GROEN

Charlotte Nielsen, 29 år
"Fordi jeg ikke kan lade være"

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Når sommerens indsamlingsaktiviteter (Grøn & Cirkus Summarum) er afviklet og pengene skal fordeles til Muskelsvindfondens aktiviteter, så får medlemsafdelingen travlt.

Vi er i gang året rundt, og møder medlemmer fra ca. 30 aktive grupper og diagnose netværk, afholder 4 sommerlejre, Påske Camp for de unge, efterårslejre, div. temadage og møder i ALS pårørendegrupper.
[Vis mere]
Vi er på farten en stor del af tiden, og møder gennem året ca. 800 – 1100 medlemmer på Musholm eller andre steder i landet. I 2019 voksede Muskelsvindfondens medlemsskare med 600 medlemmer. Vi er nu oppe over 3100 medlemmer. Hver en øre medlemsafdeling tildeles går til at styrke medlemmerne til hverdagen med muskelsvind. Give dem et åndehul, hvor der er plads til snak, erfaringsudveksling, oplevelser og hvor de prøver sig selv af (især børn og unge). Og hver gang de frivillige skaber et godt år – så får vi ekstra travlt. For så er der plads til mere for flere. Hvad laver medlemmerne så? Og det kan de takke jer for. Medlemmerne er rent ud sagt pisse-stolte af at foreningen selv tjener pengene, at så mange frivillige bruger musklerne på at tjene penge til de mange weekender og sommeruger, hvor medlemmerne mødes. Selv om vi ikke er så store (medlemstal), så har vi medlemmer der efter snart 50 års foreningsarbejde er klar til at stå frem, kæmpe deres sag og være noget for andre. Det kan de, fordi der er nogen der bruger deres sommer på at sikre den økonomi der skal til.
KRÆWET

OPLEVELSER FOR LIVET

Billede1
Billede2
Billede3
Billede4
Billede5
Billede6
Billede7
Billede8

KONTAKT OS

På Frivillighedskontoret er vi 3 personer; Jacob Bostrup, Stephie Jakobsen og Gitte Valentin. Vores fornemste opgave er at få alle frivillige til at føle sig set, hørt og forstået. Vi kører efter et årshjul med indsatsområder og koordinerer de mange opgaver der hører til, når så mange frivillige skal på landevejen gennem 3 måneder.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på såvel email, telefon eller ved at sende os en kort besked nedenfor. Vores telefontider er mandag til torsdag kl. 9:00-15:00. Hvis du vil ringes op udenfor vores telefontid, kan du skrive det i en mail eller nedenfor.

Kontakt os
Kongsvang Alle 23, 8000 Aarhus
+45 8948 2222
frivillig@kræwet.dk

Kig ind til en fremragende kop , eller send os en besked:

×

Oprettelse som frivillig / Sign up as a volunteer

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@crewet.dk and we will help you register
Du skal oprette dig her først, før du kan tilmelde dig et arrangement
Hemmelig adresse / Secret adress
Hemmeligt telefonnummer / Secret phone number
Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id / I consent for the Muscular Dystrophy Foundaiton to obtain my criminal record
Jeg accepterer Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER / I accept the personal data policy for volenteers, click HERE to read.

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar
×
Januar kalender